Κεδίκογλου: Η βία και η στρατηγική της έντασης δεν θα περάσει

Κεδίκογλου: Η βία και η στρατηγική της έντασης δεν θα περάσει

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς τα πολιτικά συμπεράσματα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι 


Κεδίκογλου: Η βία και η στρατηγική της έντασης δεν θα περάσει
«Είμαστε οι πρώτοι που καταδικάσαμε την ωμή βία που προέρχεται από το χώρο της Χρυσής Αυγής. Είμαστε οι πρώτοι που τους αποκαλέσαμε νεοναζί», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του κ. Κεδίκογλου προστίθεται: «Σε κάθε περίπτωση για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας στο Κερατσίνι η Δικαιοσύνη θα κάνει άμεσα και στο ακέραιο το καθήκον της. Ζητάμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να υψώσουμε φραγμό στον φαύλο κύκλο της έντασης και της βίας. Η Δημοκρατία χρειάζεται σταθερότητα, σύνεση και υπευθυνότητα από όλους».

«Η βία δεν θα περάσει. Η στρατηγική της έντασης δεν θα περάσει», καταλήγει ο κ. Κεδίκογλου.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ANT1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς τα πολιτικά συμπεράσματα και τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της δολοφονίας.

Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «τραγικό συμβάν που πρέπει να καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις». 
Κλείσιμο

«Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ό οποίος τόνισε ότι ο πολιτικός κόσμος δεν πρέπει να επιτρέψει να χυθεί άλλο αίμα. Όχι άλλη έκρηξη βίας», προσέθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης