Η Κάθριν Κέλι Λάνγκ, γνωστή και ως Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο σίριαλ «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός και όλο το καστ της σειράς «8 λέξεις» βρέθηκαν σήμερα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο όπου μίλησαν στους δημοσιογράφους για την συνεργασία της διάσημης ηθοποιού με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και το ρόλο που θα παίξει στις «8 λέξεις».
Η διάσημη ηθοποιός Θα μείνει δυο μέρες στην Αθήνα και μετά θα πετάξει για Κέρκυρα όπου και θα κάνει τα γυρίσματα της σειράς! Η 58χρονη «Μπρουκ» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς έγινε η προσέγγιση από τον Ανδρέα Γεωργίου να συμμετέχει στις «8 λέξεις» και μάλιστα προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.