Στις 25 Μαρτίου του 2018 η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τον Σάββα. Ο μπέμπης γεννήθηκε στις 22:12 το βράδυ και ζύγιζε 3.030 γραμμάρια. Σήμερα, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού Σάββα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, μέσω της οποίας περιγράφονται τα συναισθήματα που βίωσε την ώρα του τοκετού.
Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της, η παρουσιάστρια ανάρτησε στο προφίλ της, τη πρώτη φωτογραφία που τράβηξε με τον σύζυγο της και τον μπέμπη, μέσα στην αίθουσα τοκετού. «Η πρώτη μας αγκαλιά. Το πρώτο σου βλέμμα. Η στιγμή που ξαναγεννήθηκα. Χρόνια σου πολλά αστέρι μας. Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή. Σε λατρεύουμε», έγραψε στη λεζάντα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τις δικές τους ευχές για τον μικρό, μέσω των σχολίων!
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.