Κρίστιαν Μπέιλ: Ο «χαμαιλέοντας» του Χόλιγουντ πλακώθηκε στις... πίτες για τον νέο του ρόλο

Κρίστιαν Μπέιλ: Ο «χαμαιλέοντας» του Χόλιγουντ πλακώθηκε στις... πίτες για τον νέο του ρόλο

O 43χρονος «χαμαιλέοντας» έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση οποιουδήποτε ρόλου

Κρίστιαν Μπέιλ: Ο «χαμαιλέοντας» του Χόλιγουντ πλακώθηκε στις... πίτες για τον νέο του ρόλο
Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «βασιλιά των μεταμορφώσεων» του Χόλιγουντ αφού στο παρελθόν δεν δίστασε να αλλάξει ριζικά το σωματικό του βάρος - ρισκάροντας ακόμα και την υγεία του - για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Ο Μπέιλ στο American Psycho

Κλείσιμο


Από την αποστεωμένη φιγούρα του στο «The Machinist» - όπου είχε χάσει 30 ολόκληρα κιλά τρώγοντας μόνο ένα μήλο και μια κονσέρβα τόνο τη μέρα - μέχρι τους καλοσχηματισμένους μύες του στο American Psycho και το Dark Knight, ο 43χρονος «χαμαιλέοντας» έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση οποιουδήποτε ρόλου.





Έτσι, όταν του προτάθηκε να υποδυθεί τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι, στην βιογραφική ταινία Backseat, η προοπτική να υποβάλει το σώμα του σε μια νέα ταλαιπωρία, παίρνοντας αρκετά κιλά ώστε να είναι πειστικός στον ρόλο του, δεν τον πτόησε καθόλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του



Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, ο ταλαντούχος ηθοποιός άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα με τη νέα του μεταμόρφωση.

Ο αρκετά πιο ευτραφής Μπέιλ αποκάλυψε μάλιστα σε ρεπόρτερ πώς κατάφερε να πάρει τόσα κιλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. «Έτρωγα πολλές πίτες», απάντησε με πλατύ χαμόγελο ο ηθοποιός σε ερώτηση δημοσιογράφου, δείχνονταν ότι τουλάχιστον αυτήν η μεταμόρφωση είχε και την... ευχάριστη πλευρά της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης