Survivor: H συμμαχία Ευρυδίκης-Μισθοφόρου, η απομόνωση Ντάνου και η παρέα των γυναικών

Survivor: H συμμαχία Ευρυδίκης-Μισθοφόρου, η απομόνωση Ντάνου και η παρέα των γυναικών

Τα πρώτα καρφιά και οι εύκολοι στόχοι - «Εριξαν» τον Αγγελόπουλο στον διαγωνισμό τραγουδιού - Πώς θα γίνονται τα αγωνίσματα από δω και πέρα - Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Survivor: H συμμαχία Ευρυδίκης-Μισθοφόρου, η απομόνωση Ντάνου και η παρέα των γυναικών
Με την έλευση των Μαχητών
στην παραλία των
Διάσημων και τον συγχρωτισμό των δύο ομάδων, το
Κλείσιμο
Survivor αποκτά νέα δυναμική και νέο ενδιαφέρον, αφού ελάχιστα πράγματα και για πολύ λίγο θα είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ουσιαστικά το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή, ως προς τις συμμαχίες, τις στρατηγικές και τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί σε αυτούς τους δυόμισι πρώτους μήνες.

Το παιχνίδι μπαίνει σε νέα φάση, αφού θα αποκτήσει σιγά σιγά περισσότερο χαρακτήρα ατομικού ανταγωνισμού, παρά ομαδικής σύγκρουσης, αν και σε πρώτη φάση, Διάσημοι και Μαχητές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως συλλογικές οντότητες.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν από σήμερα οι 13 εναπομείναντες παίκτες και εναπομείνασες παίκτριες, θα είναι να ανιχνεύσουν τις δυνατότητες για νέες συμμαχίες και να φτιάξουν τις νέες παρέες τους. Όπως φάνηκε ήδη από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων το βράδυ της Δευτέρας οι πρώτες κινήσεις άρχισαν ήδη. Και επειδή όλοι πλέον είναι πονηρεμένοι για το πώς παίζεται το παιχνίδι και με ποιους μπορούν να προχωρήσουν στο νέο πεδίο, «στήνονται» οι άξονες και γίνονται οι συνεννοήσεις.

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου δείχνει τις πρώτες αντιδράσεις και συμπεριφορές για τη συμβίωση, αποκαλύπτει όμως και την ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όπου τα πράγματα αποκτούν μία άγρια ομορφιά. 
 

Η δηλητηριώδης κουβέντα Ευρυδίκης - Μισθοφόρου
Για παράδειγμα δεν ήταν τυχαία η γεμάτη νόημα συζήτηση που είχαν, μέσα στο πάρτι, δύο από τους πλέον δραστήριους στο παρασκήνιο παίκτες. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Διάσημους και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (Μισθοφόρος) από τους Μαχητές. Με σχόλια σε βάρος του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου), αλλά και του Γιάννη Σπαλιάρα, «μέτρησαν» τις διαθέσεις τους και τις κοινές τους θέσεις και επιδιώξεις στο παιχνίδι. Δεν πρόκειται για τυχαίους παίκτες: Η Ευρυδίκη ήταν πρωταγωνίστρια στην παρέα των «πέντε» με άτυπο αρχηγό τον Χανταμπάκη, ενώ ο Μισθοφόρος είχε τη δική του πιστή ομάδα στην παραλία των Μαχητών, δηλαδή τις γυναίκες που απέμειναν πλέον σε αυτή: την Ελισάβετ και τη Σάρα.

Η Ευρυδίκη «κουβαλά» μαζί της τον Μπο και τη Λάουρα, η οποία με τη σειρά της έχει κοινή γραμμή πλεύσης εσχάτως με τον Κοκκινάκη. Λάουρα και κορίτσια από τις Μαχήτριες ανταλλάσσουν εδώ και μέρες θερμά συναισθήματα και δείχνουν έτοιμες από καιρό για μία κοινή παρέα. Εφόσον λειτουργήσει η χημεία αυτή και με την καθοδήγηση Ευρυδίκης – Μισθοφόρου, διαμορφώνεται γενικά μία πολυμελής παρέα, που μπορεί να είναι και η πλειοψηφική στην κοινή παραλία, έστω κι αν τον πρώτο καιρό δεν θα υπάρχουν κοινές ψηφοφορίες, ώστε να καταγραφεί και πρακτικά. Η «καρδιά» δηλαδή αυτής της παρέας θα είναι οι τέσσερις γυναίκες, που έχουν μείνει στο παιχνίδι και γύρω τους οι τρεις άνδρες, με τους οποίους έχουν τις καλύτερες σχέσεις (Μισθοφόρος, Μπο, Κοκκινάκης).

 


Σπαλ – Χραν και ο μοναχικός λύκος ο Ντάνος
Από την άλλη, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα ξαναβρεθεί με τον παλιό του φίλο τον Γιώργο Χρανιώτη, ενώ δεν γνωρίζει κανείς πώς θα είναι πλέον οι σχέσεις του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Κι αυτό διότι στο μεταξύ στην παραλία των Διάσημων ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος είχαν απομακρυνθεί κάπως.

Ο Ντάνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο στόχαστρο μίας ομάδας παικτών και κατά τα φαινόμενα σίγουρα εκείνης που δείχνουν να εκπροσωπούν Ευρυδίκη και Μισθοφόρος. Υπάρχει μεν το ενδεχόμενο ο Ντάνος να απομονωθεί εκ νέου και από τις δύο ομάδες - άλλωστε οι Μαχητές ήταν εκείνοι που τον έδιωξαν πριν δύο μήνες και τον έστειλαν στους Διάσημους -, αλλά δεν αποκλείεται να «κολλήσει» με κάποιους, κυρίως με Σπαλιάρα και Χρανιώτη ή και άλλους, που πλέον θα αντιλαμβάνονται ότι είναι καλύτερα να είναι σύμμαχοί του, παρά αντίπαλοί του σε αυτή τη φάση, με δεδομένο ότι πρέπει να έχουν «μυριστεί» την απήχηση του Σκιαθίτη στο τηλεοπτικό κοινό. Πιθανόν και ο ίδιος ο Ντάνος να θέλει κάποιες συμμαχίες, ώστε να μην φθαρεί από μία συνεχιζόμενη απομόνωση και νέες τριβές με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι χθες και οι δύο ομάδες «έριξαν» τον Ντάνο στον διαγωνισμό τραγουδιού. Παρά το γεγονός ότι τραγούδησε πιο αξιοπρεπώς από άλλους παίκτες, δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην τετράδα...

 
Νέος άξονας
Κρίσιμο θέμα είναι πώς θα κινηθεί η παρέα Ορέστη – Βασάλου και Μάριου Πρίαμου στο βαθμό που ο Κύπριος παραμείνει κοντά τους. Ο Μάριος φαίνεται να «δένει» με τον Χρανιώτη, ειδικά μετά το άνοιγμα του τελευταίου στο διαγωνισμό καραόκε, όταν και του εξασφάλισε ουσιαστικά το έπαθλο, με την παρέμβασή του. Ο Κύπριος πάντως δείχνει να έχει και δική του στρατηγική, πέρα από τη στενή σχέση με τους Ορέστη και Βασάλο. Εάν λειτουργήσει η καλή σχέση του Ορέστη με τον Σπαλιάρα και ο τελευταίος κινηθεί με τον Χρανιώτη, που στο μεταξύ θα έχει «κολλήσει» με τον Μάριο, τότε είναι πιθανόν να διαμορφωθεί μία νέα ισχυρή πεντάδα.

Όλα αυτά βέβαια είναι υπό την αίρεση των εξελίξεων στο παιχνίδι. Μπορεί να εδραιωθούν οι συμμαχίες, αλλά μπορεί και να διαλυθούν στη στιγμή και να αναδιαμορφωθούν, ανάλογα με τις ψηφοφορίες. Είναι δηλαδή πολύ πιθανόν να δοκιμαστούν όλες οι σχέσεις, μόλις έρθει η στιγμή της επιλογής. Τα περιθώρια είναι περιορισμένα για όποιος βρεθεί στη θέση να προτείνει υποψήφιο για αποχώρηση και πολλές φορές αποτελεί μονόδρομο η υπόδειξη ενός στενού φίλου, όπως έγινε με τον Μπο, που πρότεινε Χούτο.


Παραμένουν οι Ομάδες
Σημειωτέον ότι οι δύο ομάδες θα παραμείνουν ως έχουν και θα συνεχίσουν έτσι τους επόμενους αγώνες και θα αγωνίζονται όπως μέχρι τώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο υπάρχει μία αριθμητική ισορροπία δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές σύντομα. Αυτή την ώρα οι Μαχητές έχουν 7 μέλη και οι Διάσημοι απέμειναν με 6. Εφόσον οι επόμενες 2-3 αποχωρήσεις γίνουν με κάποια κατανομή, που δεν θα προκαλέσει χάος (δεν χάσουν για παράδειγμα 3 παίκτες οι Διάσημοι, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν περίπου τις ίδιες απώλειες), τότε θα έχουμε το ίδιο σκηνικό για περίπου ένα μήνα ακόμη ή και λίγο περισσότερο. Εάν κριθεί όμως ότι υπάρχει ανισορροπία, τα πράγματα θα αλλάξουν και θα πάμε στους ατομικούς αγώνες με ατομικά έπαθλα και βέβαια με αλλαγές στη διαδικασία των ψηφοφοριών και των προτάσεων για αποχώρηση.

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου



Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο
Το χθεσινό ήταν ένα επεισόδιο έξω από τα συνηθισμένα, που μάλλον απογοήτευσε τους φαν των αθλητικών δραστηριοτήτων του Survivor, καθώς αφορούσε στο περιβόητο «πάρτι της Ένωσης». Αφού τους είδαμε έναν προς έναν να απολαμβάνουν το ντους τους, να σαπουνίζονται και να καλλωπίζονται, να ψιλοκουβεντιάζουν κάνοντας απόπειρες σύναψης νέων συμμαχιών και αναζήτησης κοινού εδάφους, έπιασαν τα μικρόφωνα και... έγινε χαμός. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι είχαν παραδεχτεί πόσο παράφωνοι είναι, αλλά άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ακούς...



Και αυτόν τον διαγωνισμό τραγουδιού θα τον κέρδιζε Κύπριος, αφού ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν κατά κάποιον τρόπο καλύτερος από τους συμπαίκτες του, όμως του βγήκε από τα αριστερά ο Χρανιώτης που «έσκισε». Όπως μάθαμε ο ηθοποιός έχει και ερασιτεχνική μπάντα, οπότε η επαφή του είχε ένα πλεονέκτημα, που πρώτος παραδέχθηκε ο ίδιος κι έτσι το έπαθλο, που θα είναι μια guest εμφάνιση στο αντίστοιχο πάρτι του επόμενου κύκλου του παιχνιδιού, θα το μοιραστούν και οι δύο πρώτοι.

































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης