H νέα ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου: «Oι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Σας λυπάμαι»

H νέα ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου: «Oι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Σας λυπάμαι»

Η μαγείρισσα απαντά στους επικριτές της και σε όσους την κατηγόρησαν για ρατσιστικό παραλήρημα

H νέα ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου: «Oι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Σας λυπάμαι»
Στις επικρίσεις που δέχτηκε για την ανάρτηση της στο Facebook, απάντησε η Βέφα Αλεξιάδου με ένα νέο μήνυμα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή μαγείρισσα με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ανέβασε μία φωτογραφία
στην οποία φαίνεται η σημαιοφόρος με τη μαντήλα, η μαθήτρια από το Αφγανιστάν, να παρελαύνει για την επέτειο του «Όχι».
 

«
Πολεμησαν κι οι παπουδες της εναντιον των Ιταλων στον πολεμο του σαραντα? Φωναξαν και οι δικοι της το ΟΧΙ? Σαν δεν ντρεπομαστε! Μονη μας παραδινουμε την Ελλαδα! Κριμα! δεν ειμαστε αξιοι σαν τους προγονους μας. Εκεινοι εχυσαν το αιμα τους για να μην την παραδωσουν! κι εμεις ανοιγουμε την πορτα να μπουν και να την καταλαβουν
Κλείσιμο
», έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.
 
Η ανάρτηση της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια ενώ κάποιοι την κατηγόρησαν για ρατσιστικό παραλήρημα. Η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε στους επικριτές της, με ένα νέο μήνυμα στο Facebook.

«Καλημέρα από μία συνάνθρωπο! μία φίλη! μία συνοδηπόροw! στο δύσκολο δρόμο της ζωής! Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μιά μικρή πανέμορφη, ευλογημένη από τον Θεό χώρα που γέννησε, όπως με υπερηφάνεια υπερασπιζόμαστε, Πολιτισμό  και Δημοκρατία. Μόνο που εμείς τα παιδιά της τις δύο αυτές αξίες δεν τις σεβόμαστε. Κάθε άλλο παρά πολιτισμένοι και δημοκράτες είμαστε! Έχουμε παρεξηγήσει το νόημα αυτών των δύο λέξεων. Πιστεύουμε πως δημοκρατία ειναι να εκφράζουμε με αναιδεια χωρίς κανένα σεβασμό προς τον συνομιλητή μας τη γνώμη μας και πολιτισμός, όταν δεν τα βγάζουμε πέρα να υπερισχύσει η αποψή μας, το υβρεολόγιο.

Θα ήθελα λοιπόν, αγαπημένοι μου Έλληνες συνομιλητές της χθεσινής μου ανάρτησης να εκφράσω τη λύπη μου για την ακόμη μια φορά διαπίστωση της κατάντιας μας και να σας διαβεβαιώσω πώς οι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Απλά λερώσατε το στόμα σας δείχνοντας την κακώς εννοουμένη δημοκρατία καί τον πολιτισμό σας. Σας Λυπάμαι. Και μία διευκρίνιση. Η παρατηρησίς μου αυτή δεν απευθύνεται φυσικά, σε όλους τους συνομιλητές μου.»,
έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης