Βίντεο: Ξεχώρισε η σημαιοφόρος με τη μαντίλα στην Αθήνα - Φίλης: Ελλοχεύει καθημερινά ο φασισμός

Βίντεο: Ξεχώρισε η σημαιοφόρος με τη μαντίλα στην Αθήνα - Φίλης: Ελλοχεύει καθημερινά ο φασισμός

Περήφανη δήλωσε μαθήτρια από το Αφγανιστάν που παρέλασε για πρώτη φορά

Βίντεο: Ξεχώρισε η σημαιοφόρος με τη μαντίλα στην Αθήνα - Φίλης: Ελλοχεύει καθημερινά ο φασισμός
Με τις σημαιοφόρους και τις μαθήτριες που φορούσαν μαντίλα να ξεχωρίζουν ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να υπάρχουν κάγκελα.



Κλείσιμο
Δείτε ξανά εικόνες από την παρέλαση



Ξεχωριστή παρουσία και η μαθήτρια από το Αφγανιστάν που παρέλασε για πρώτη φορά και δήλωσε περήφανη γι' αυτό στην κάμερα του prorothema.gr



Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης χαρακτήρισε επίκαιρο και φέτος το μήνυμα της εθνικής επετείου για ειρήνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη και καθημερινό αγώνα κατά του ρατσισμού και του καθημερινού φασισμού που ελλοχεύει. «Η παιδεία, το σχολείο το δημοκρατικό είναι ένας θεσμός που εγγυάται τη δημοκρατική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Τα είδαμε σήμερα είναι η ελπίδα μας».

Στη δήλωση του αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι σήμερα πρόκειται για μια εθνική επέτειο «που συμβολίζει την ενότητα του έθνους αλλά και τη συνέχεια του ελληνισμού που πολεμάει ηρωικά για την ελευθερία του μέσα στους αιώνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει η Ελλάδα μέχρι το τέλος».

«Είδαμε σήμερα να παρευλαύνουν τα παιδιά μας. Σε αυτή τη γενιά πρέπει να δώσουμε ελπίδα, αυτά τα παιδιά πρέπει να τα κρατήσουμε στην Ελλάδα», ανέφερε στη δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Δείτε βίντεο: Αθήνα: Χωρίς απρόοπτα η μαθητική παρέλαση


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σημειώθηκε και ένα απροόπτο όταν η Ελένη Λουκά πλησίασε τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη με τους άνδρες ασφαλείας του υπουργού να την απομακρύνουν.
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης