Οι αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη στα social media, απασχόλησαν την Ζήνα Κουτσελίνη και την τηλεοπτική της παρέα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, κάλεσε ψυχολόγο στο πλατό της εκπομπής της «Αλήθεια με τη Ζήνα» για να αναλύσει τις φωτογραφίες και τα σχόλια που αναρτά η Μίνα Αρναούτη σε Facebook και Instagram.
«Σε ενοχλεί αυτό που κάνει;», ρωτησε η Ζήνα Κουτσελίνη την ψυχολόγο της εκπομπής για να πάρει την απάντηση: «
Δεν με ενοχλεί αλλά με προβληματίζει! Εντάξει γίνεται ένα τραγικό συμβάν και δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων. Αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι, πώς κανείς έχει τη διάθεση να εκτίθεται τόσο πολύ και να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία; Πρέπει να κρατάς και κάποια προσχήματα!».
Κλείσιμο
Διαδικτυακός φίλος της 31χρονης που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook, απόσπασμα από την επίμαχη εκπομπή
. «Χαχαχαχαχα! Φωτομαντεία!», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.
Στη συνέχεια, μία άλλη διαδικτυακής της φίλη, τη ρώτησε: «Τι θέλει η
πα$Α%ρ%^». Η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Αγωγή!». Και πρόσθεσε σε άλλο
σχόλιο της: «Δεν περνάω καλά...Ας σταματήσουν! Δεν θέλω να με κρίνουν άλλο!».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.