Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, η Ελένη Φουρέιρα προσπαθούσε να μάθει να κάνει κατακόρυφο. Μάλιστα θέλησε να καταγράψει τις προσπάθειες της με την κάμερα του κινητού της. Όταν πια κατάφερε να κάνει το κατακόρυφο, ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Και δεν κοιμόμαστε ποτέ όμως .... 😂😂😂», έγραψε ανεβάζοντας το βίντεο. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η ποπ τραγουδίστρια είχε ποζάρει με μαγιό στη θάλασσα.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.