Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μαρίας Σολωμού

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μαρίας Σολωμού

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές διακοπές για τη Μαρία Σολωμού και τη φίλη της, Κατερίνα Θεοχάρη, στη Μύκονο! Δείτε το video με τις βουτιές τους!

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μαρίας Σολωμού
Με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι εμφανίστηκε η Μαρία Σολωμού σε γνωστή παραλία της Μυκόνου και η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις βουτιές της. Μαζί με την καλή της φίλη και επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Θεοχάρη, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές.

Η Μαρία Σολωμού, όπως θα δείτε στο video,  κατευθύνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση προς τη θάλασσα, περήφανη για το γυμνασμένο κορμί της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα της διατροφής της: «Έχω δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη και κατά συνέπεια αποφεύγω όλα τα άσπρα. Η ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι είναι κομμένες συνήθειες. Δεν μπορώ δηλαδή, να σταματήσω σε έναν φούρνο ή δεν μπορώ να δοκιμάσω ένα φρούτο, δημητριακά ή ένα γιαούρτι. Προτιμώ λοιπόν ως σνακ γαλοπούλα χωρίς γλουτένη, ένα φυτικό τυρί, αυγά ή ψωμί που φτιάχνω μόνη μου. Τρώω πάντως αρκετά άσχετα που πολλοί νομίζουν ότι δεν τρώω τίποτα για να διατηρούμαι αδύνατη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάω κάπου χωρίς να έχω φαγητό στην τσάντα μου. Για το βραδινό μου γεύμα πάλι, προτιμώ ψάρια, κοτόπουλο, μοσχάρι, ρύζι μπασμάτι, τηγανητές πατάτες. Τρέφομαι με πολύ πρωτεϊνη»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης