Στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας αγόρασε σπίτι το ζεύγος Κλούνεϊ

Στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας αγόρασε σπίτι το ζεύγος Κλούνεϊ

Ούτε Λος Άντζελες, ούτε Νέα Υόρκη, ούτε καν Λονδίνο για του νιόπαντρους Τζορτζ και Αμάλ που διάλεξαν τον Τάμεση και τα πράσινα λιβάδια της Βρετανίας

Στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας αγόρασε σπίτι το ζεύγος Κλούνεϊ
Την πρώτη τους αγορά έκαναν οι νεόνυμφοι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν και η οποία ήταν τι άλλο, από το σπίτι στο οποίο επιθυμούν να ζήσουν τον κοινό τους βίο από εδώ και στο εξής.

Το διάσημο ζευγάρι πάντως έκανε την έκπληξη και δεν επέλεξε ως κατοικία ούτε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν, ούτε μια παραλιακή έπαυλη στην Καλιφόρνια, ούτε καν το Λονδίνο ως τόπο μόνιμης κατοικίας. Αντίθετα, το σπίτι των ονείρων τους βρίσκεται στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας, στο χωριό Σόνινγκ, στις όχθες του Τάμεση. 

Οι ντόπιοι είδαν το ζευγάρι να διαλέγει το σπίτι, και δεν πίστευαν στα μάτια τους: «Μου το είπε και ο αιδεσιμώτατος, αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω, πώς θα μείνουν εδώ με τόσες υποχρεώσεις», δήλωσε στην εφημερίδα Telegraph ένας 78χρονος, μόνιμος κάτοικος στο χωριό. 

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση, το σπίτι που επέλεξαν ο Τζορτζ και η Αμάλ δεν είναιμια αγροικία στην καταπράσινη αγγλική επαρχία, αλλά μια πραγματική έπαυλη, που διαθέτει δική της βιβλιοθήκη, γυμναστήριο και σάουνα, αλλά και κελλάρι, ειδικό χώρο για βάρκες για το ποτάμι και βέβαια διαμερίσματα για καλεσμένους. Στην ίδια «γειτονιά» διαθέτουν σπίτι και οι επίσης διάσημοι Γιούρι Γκέλερ, Τερέζα Μέι, Πολ Ντάνιελς και άλλοι, κάτι που επίσης ίσως έπαιξε ρόλο στην επιλογή τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης