Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της Ζωής Λάσκαρη. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη και σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Super Κατερίνα του Alpha.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d61yi8q1ih09)
Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ακούγεται να λέει στο απόσπασμα: «Η Αλίκη πέθανε στην στην αγκαλιά της Ζωής. Η Ζωή της έκλεισε τα μάτια στο Ιατρικό Κέντρο», με τον Ηλία Ψινάκη να απαντάει: «Το ξέρω, εκεί ήμουν. Ήταν ο Φασουλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης και ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Ζωή. Η ίδια η Ζωή βέβαια τα έκλεισε μόνη της μάτια στον ύπνο της, ο καλύτερος θάνατος». Καταλήγοντας σχετικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε πως: «Το ήθελε η ίδια η Ζωή Λάσκαρη αυτό. Έλεγε αν φύγω, καλύτερα να γίνει στον ύπνο μου. Και έτσι έγινε».
Η Αλίκη Boυγιουκλάκη με τη Ζωή Λάσκαρη και τη Σμαρούλα Γιούλη στο εξοχικό της στον Θεολόγο τον Αύγουστο του 1982 Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη
Οι δύο πρωταγωνίστριες δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο κινηματογραφικό πλατό, ωστόσο η σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους ήταν ισχυρή. Η Ζωή Λάσκαρη σε μια από τις συνεντεύξεις της, είχε μιλήσει για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Είχαμε κουβεντιάσει να κάνουμε μαζί με την Αλίκη τη “Μαρία Στιούαρτ” του Σίλερ, αλλά δεν προχώρησε η ιδέα. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη. Την αγαπώ πάντα! Τη θαύμαζα πολύ και της το έδειχνα. Ήταν πολύ ισχυρή η φιλία μας, αγαπιόμασταν πραγματικά», ανέφερε η ηθοποιός.
Το 1992 η Αλίκη Βουγιουκλάκη γύρισε εννέα δημοσιογραφικές εκπομπές για την τηλεόραση του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών που μίλησαν στην εκπομπή της ήταν και η Ζωή Λάσκαρη.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.