Στενή φίλη της Βέφας Αλεξιάδου αναφέρθηκε στις απουσίες επωνύμων στην κηδεία της. Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» ανέφερε ότι η γνωστή μαγείρισσα θα ήταν πικραμένη αν έβλεπε ποιοι ήρθαν να της πουν το τελευταίο αντίο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5yhj7nnpt29)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Μου έκανε εντύπωση και εμένα ότι δεν ήρθαν. Δεν ξέρω βέβαια τον λόγο. Ξέρω ότι ήταν πικραμένη ήδη τότε που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της. Αναρωτιόταν τι κακό έκανε, βοήθησε τόσο κόσμο, η νεολαία ήταν δίπλα της».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν η Βέφα έβλεπε ποιοι είχαν έρθει στην κηδεία της, θα ήταν περισσότερο πικραμένη. Με την Κορομηλά δεν ξέρω, με την Ελένη Μενεγάκη δεν είχε επαφές, και η λατρεία της ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Δεν είχε επισκέψεις, ούτε τηλεφωνήματα. Ελάχιστοι συγγενείς ήταν στην κηδεία της».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.