Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»
«Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής, μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, ενώ έκανε λόγο και για την περιπέτεια της υγείας του.
«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές» είπε αρχικά για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cof98wmih65d)
Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική, αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει: «Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».
Ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε μεταξύ άλλων και το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της νέας σειράς που προβάλλεται στο MEGA, με τίτλο «Maestro» σχολιάζοντας: «Στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είδα το "Maestro" και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».
Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του: «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και "απώλειες", προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.