H Μαίρη Λίντα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Μανώλη Χιώτη στο Γηροκομείο Αθηνών

H Μαίρη Λίντα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Μανώλη Χιώτη στο Γηροκομείο Αθηνών

H μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού τιμήθηκε σε εκδήλωση για την προσφορά της στο τραγούδι και τον πολιτισμό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

ΜΑΙΡΗ_ΛΙΝΤΑ2
Μία συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στο Γηροκομείο Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Η Μαίρη Λίντα, που φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη.

Στο Γηροκομείο Αθηνών στήθηκε μία μικρή γιορτή για τους ηλικιωμένους, κατά τη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκε στην Μαίρη Λίντα ειδικό τιμητικό βραβείο.



Η 85χρονη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού τιμήθηκε για την προσφορά της στη μουσική και στον πολιτισμό. Στην εκδήλωση παρέστησαν η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Στην εκδήλωση τραγούδησαν ο Γιώργος Γερολυμάτος και η Κωνσταντίνα. Η στιγμή που όμως όλοι θα θυμούνται είναι όταν η Μαίρη Λίντα έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε. Η μούσα του Μανώλη Χιώτη συγκίνησε τους πάντες όταν ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Δείτε το βίντεο με την εκδήλωση για την Μαίρη Λίντα στο Γρηροκομείο Αθηνών
Κλείσιμο


Δείτε παλαιότερο βίντεο με την Μαίρη Λίντα να μιλάει για τον Μανώλη Χιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης