Τροχαίο ατύχημα είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στα γυρίσματα του The Bachelor, όταν στη διάρκεια ενός ραντεβού του με την 20χρονη παίκτρια Αντζελίνα, αναποδογύρισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνος.
Μετά το αρχικό σοκ όλων των συντελεστών της παραγωγής, κατάφεραν να τους βγάλουν από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς, δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, εκτός από μερικές γρατζουνιές.
Η Αντζελίνα ήταν αυτή που σοκαρίστηκε περισσότερο ενώ ο Παναγιώτης ήταν πιο ψύχραιμος και την παρηγορούσε. Το ραντεβού τους συνεχίστηκε κανονικά μετά από λίγη ώρα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.