Ο The Rock αποκτά αστέρι στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ

Ο The Rock αποκτά αστέρι στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ

«Όχι μόνο είναι σπουδαία η προσωπικότητα και το ταλέντο του Ντουέιν, αλλά έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα» εξήγησε η υπεύθυνη των τελετών

Ο The Rock αποκτά αστέρι στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ
Ένα αστέρι στο περίφημο Walk of Fame στο Χόλιγουντ θα αποκτήσει στις 13 Δεκεμβρίου για τον Ντουέιν Τζόνσον, γνωστό και ως «The Rock» από την καριέρα του στο κατς.

Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 11.30 ώρα Λος Άντζελες ο Τζόνσον θα αποκτήσει το αστέρι στην κατηγορία «κινηματογραφικές ταινίες» ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο box-office.

«Όχι μόνο είναι σπουδαία η προσωπικότητα και το ταλέντο του Ντουέιν, αλλά έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα, χαρακτηριστικό που είναι ένα από τα κριτήρια για να γίνει κανείς "αθάνατος" στο Walk of Fame» δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη των τελετών Άνα Μαρτίνεζ. «Φανταζόμαστε ότι οι φανατικοί θαυμαστές του θα τραβήξουν δεκάδες φωτογραφίες του "αστεριού" του» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Λίγες μέρες μετά, οι θαυμαστές του θα δουν τον «Βράχο» και στη μεγάλη οθόνη, καθώς η ταινία «Jumanji: Welcome to the Jungle» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου. Το 2018 ο Τζόνσον θα εμφανιστεί στο «Jungle Cruise» της Disney, αλλά και στις ταινίες «Rampage» και «Skyscraper». 

Το 2017 τον είδαμε στο «Baywatch» και το «Fate of the Furious» ενώ, το 2019, θα τον απολαύσουμε δίπλα στον Τζέισον Στέιθαμ σε ταινία που θα προκύψει από τη «σειρά» Fast and Furious.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης