Τα τρυφερά φιλιά της Jennifer Lopez με τον 27χρονο Casper Smart

Τα τρυφερά φιλιά της Jennifer Lopez με τον 27χρονο Casper Smart

Είναι και πάλι ζευγάρι; 

Τα τρυφερά φιλιά της Jennifer Lopez με τον 27χρονο Casper Smart
Ισχυρίζονται πως οι δυο τους είναι μόνο δύο καλοί φίλοι.  Όμως την Τετάρτη, η Jennifer Lopez και ο  Casper Smart απέδειξαν ότι το ειδύλλιό τους «φούντωσε» ξανά αφού ο φακός τους «τσάκωσε» να φιλιούνται στα παρασκήνια του μουσικού σόου «American Idol» στο  δυτικό Χόλιγουντ. 



Κλείσιμο
H αλήθεια είναι πως τελευταία, η τραγουδίστρια και ο 27χρονος χορογράφος περνούν αρκετό χρόνο μαζί κυρίως λόγω δουλειάς και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που ήρθαν και πάλι κοντά. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε ένα nude φόρεμα που αγκάλιαζε τις καμπύλες της το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες Christian Louboutin γόβες.

Στις φωτογραφίες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας η τραγουδίστρια, που είναι μητέρα δύο παιδιών, δείχνει εκθαμβωτική με τις ξανθές τρέσες στα μαλλιά της και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της. 

Ωστόσο λίγο αργότερα η κριτής του American Idol άλλαξε εμφάνιση και επέλεξε να φορέσει casual και άνετα ρούχα. Μάλιστα «χάλασε» το εντυπωσιακό της χτένισμα αφού τα έπιασε μια... χαλαρή αλογοουρά. 

Ο Casper από την άλλη θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ αφού ντύθηκε στα μαύρα από την κορυφή ως τα νύχια. Ο ίδιος δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο του. 

Την περασμένη Δευτέρα, ο Casper ξεκαθάρισε στις ειδήσεις του Ε! πως οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την τραγουδίστρια δεν ευσταθούν και είναι πέρα για πέρα αναληθείς. 



«Έχουμε πολλά κοινά. Είμαστε αρκετά κοντά», είπε και συμπλήρωσε: «Είμαστε δύο καλοί φίλοι».

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας «Home» στο Λος Άντζελες όπου η τραγουδίστρια δάνεισε την φωνή της στο καρτούν «Lucy» και εκείνος επέβλεπε τις χορογραφίες της ταινίας. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης