Rita Ora: Φλέρταρε έναν διαγωνιζόμενο και έπεσε από την καρέκλα της

Rita Ora: Φλέρταρε έναν διαγωνιζόμενο και έπεσε από την καρέκλα της

Η 24χρονη, η οποία είναι ένας από τους coach στο βρετανικό talent show The Voice, προσπάθησε να φλερτάει έναν ιδιαίτερα γοητευτικό νεαρό διαγωνιζόμενο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πέσει από την καρέκλα της

Rita Ora: Φλέρταρε έναν διαγωνιζόμενο και έπεσε από την καρέκλα της
Οταν κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις δημοσιότητα και να τραβήξεις την προσοχή των άλλων πάνω σου, κάποια στιγμή θα την πατήσεις. Και θα την πατήσεις τόσο άσχημα που θα κάνεις τους άλλους για καιρό να γελούν. Κάτι τέτοιο έπαθε και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μάλλον ξεφύγει με αυτά που κάνει.



Κλείσιμο
Η 24χρονη, η οποία είναι ένας από τους coach στο βρετανικό talent show The Voice, προσπάθησε να φλερτάει έναν ιδιαίτερα γοητευτικό νεαρό διαγωνιζόμενο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πέσει από την καρέκλα της, αφήνοντας άφωνους τους πάντες που ξέσπασαν στα γέλια.



Επειδή όμως η ανερχόμενη σταρ ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας έκανε πως διασκεδάζει το πέσιμό της και έμεινε μερικά δευτερόλεπτα κάτω. Στη συνέχεια σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε στον διαγωνιζόμενο να του πει πόσο καλά τραγούδησε αλλά και να του κάνει και λίγο μασάζ στον ώμο για να χαλαρώσει από το..μεγάλο του ταλέντο.    













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης