Megan Fox: Μια κούκλα στο Βερολίνο

Megan Fox: Μια κούκλα στο Βερολίνο

Η πανέμορφη μαμά δυο παιδιών συνδύασε τη σέξι αυτή εμφάνιση με μαύρα ψηλοτάκουνα και έχοντας λιτά τα υπέροχα μαύρα μαλλιά της

Megan Fox: Μια κούκλα στο Βερολίνο
Φορώντας ένα υπέροχο μπλε σύνολο Marc Jacobs από τη συλλογή του οίκου για το 2015 περπάτησε η 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Megan Fox στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο Βερολίνο για την παρουσίαση της ταινίας “Teenage Mutant Ninja Turtles”. Η πανέμορφη μαμά δυο παιδιών συνδύασε τη σέξι αυτή εμφάνιση με μαύρα ψηλοτάκουνα και έχοντας λιτά τα υπέροχα μαύρα μαλλιά της.
 
Η υπόθεση της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος Οκτωβρίου στην Ελλάδα είναι: Το σκότος έχει καταλάβει τη Νέα Υόρκη, καθώς ο δόλιος Shredder και η συμμορία του ελέγχουν τα πάντα, από αστυνομία μέχρι πολιτικούς. Το μέλλον διαγράφεται ακόμα χειρότερο, μέχρι που μια παρέα από τους υπονόμους βγαίνει στην επιφάνεια κι αποδέχεται το πεπρωμένο της. Είναι οι τέσσερις χελώνες νίντζα. Αυτές πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη ρεπόρτερ April τον ευφυή καμεραμάν της, Vernon Fenwick, για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Shredder και να σώσουν την πόλη.



Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης