«Την ώρα που τρώγαμε μού έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop»... Συγκλονίζει η μαρτυρία της μαθήτριας που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 11χρονης από τη Φθιώτιδα που από τα οκτώ της χρόνια είχε υποστεί παρενόχληση από δικηγόρο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της μικρής εργαζόταν ως κηπουρός στην πολυτελή εξοχική κατοικία του φερόμενου ως δράστη η οποία βρίσκεται σε παραθεριστικό οικισμό έξω από τη Λαμία.
Συγκλονίζουν τα όσα εξομολογήθηκε η 11χρονη για τον εφιάλτη που ζούσε.
«Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop» αποκάλυψε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑNT1, η ανήλικη στις αρχές.
Το κορίτσι κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου ότι ο 71χρονος δικηγόρος την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές.
«Μια ημέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου» κατέθεσε η μικρή.
Η καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.
Η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.