Η κυρία Ελένη Τοπαλούδη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της , ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
«Ας τιμωρηθούν, να μην δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό, να τους τιμωρήσουν με το ίδιο νόμισμα, να μην δουν άλλοι τέτοιο πράγμα», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε η γιαγιά της 21χρονης, η άτυχη Ελένη ήταν ένα καλό και ήσυχο κορίτσι το οποίο είχε μεγαλώσει σε μια πολύ καλή οικογένεια.
Η κυρία Ελένη, ευχαρίστησε όλους εκείνους που κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και τους βοήθησαν.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς