Όταν η γυναίκα είδε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αρχικά του είπε «αγαπητέ μου είσαι φοβερός» συνεχίζοντας με το πρωτότυπο σχόλιο «τι γκόμενος είσαι».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του «προσπέρασε» το σχόλιο επιλέγοντας να ασχολήθει με το μικρό αγόρι στο καρότσι της μητέρας.
«Ωχ τι κούκλος είναι αυτός, πώ το λες;» ρώτησε ο πρόεδρος της ΝΔ με την θαυμάστριά του να του απαντά «Νικόλα».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ