Χανιά: Ψάχνουν τον οδηγό που διαμέλισε και εγκατέλειψε τον λαχειοπώλη

Χανιά: Ψάχνουν τον οδηγό που διαμέλισε και εγκατέλειψε τον λαχειοπώλη

Στην δημοσιότητα εικόνες από το ασημί αγροτικό του αυτοκίνητο - Καρέ καρέ η φονική του πορεία λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Χανιά: Ψάχνουν τον οδηγό που διαμέλισε και εγκατέλειψε τον λαχειοπώλη
Μπορεί η ταυτοποίηση του 44χρονου οδηγού που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και άφησε αβοήθητο να ξεψυχήσει στην άσφαλτο τον 66χρονο λαχειοπώλη
λίγη ώρα πριν από την αλλαγή του χρόνου στα Χανιά,
να ήταν εύκολη υπόθεση για τους αστυνομικούς, όμως ο δράστης παραμένει άφαντος.

Κλείσιμο
Πιθανολογείται ότι περιμένει να παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου και μετά να παρουσιαστεί με δικηγόρο στις αρχές, προκειμένου να δώσει την δική του εκδοχή για το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη την νύχτα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Παρηγοριά στα Χανιά: Οδηγώντας το ασημί του αγροτικό αυτοκίνητο χτύπησε, διαμέλισε και εγκατέλειψε αβοήθητο έναν 66χρονο άντρα, έναν λαχειοπώλη που βρισκόταν μέσα στη νύχτα στο δρόμο για να βγάλει το ψωμί του...

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από το συμβάν: Οι εικόνες του αυτοκινήτου, που βρέθηκε με εμφανή τα σημάδια όχι μόνο της σύγκρουσης αλλά και του αίματος του άτυχου λαχειοπώλη, είναι σοκαριστικές.
Τα στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων της περιοχής, αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολιών για το τι συνέβη τα μοιραία εκείνα λεπτά για την ζωή του 66χρονου.

Το αγροτικό όχημα με το οποίο έγινε το φονικό τροχαίο


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ-καρέ την κίνηση  του ασημί αγροτικού αυτοκινήτου λίγα λεπτά πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

Στα φανάρια του Κλαδισού στο ρεύμα προς Χανιά έχουν σταματήσει δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., όταν από την κατεύθυνση της οδού Γογονή, περνά το ασημί αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Παρηγοριά. Την στιγμή που διασχίζει τον κόμβο του Κλαδισού, μάλλον επειδή ο οδηγός είδε τα περιπολικά, κινείται κανονικά, όμως μόλις τα προσπερνά, αναπτύσσει ταχύτητα και προσπερνά δύο αυτοκίνητα, ενώ σε απόσταση λίγων μέτρων χτυπά τον άτυχο 66χρονο λαχειοπώλη: Την στιγμή που ο άντρας κατέβαινε στο οδόστρωμα, έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διαμελίζοντάς τον στην κυριολεξία!

Το ασημί αγροτικό φορτηγάκι με το οποίο προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα, βρέθηκε έξω από το σπίτι του 44χρονου στην περιοχή του Σταλού, στα Χανιά.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης