φαινόταν από μακριά, δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη, δήλωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
Η δημοσιογράφος Καλλιόπη Χαβέλα κατοικεί επί της Αλεξάνδρας, διαγωνίως απέναντι από το κτήριο του Εφετείου, όπου στις 3:30 τα ξημερώματα σήμερα εξερράγη ισχυρή βόμβα, και δήλωσε πως ο κρότος ήταν πάρα πολύ δυνατός. Η ίδια πετάχτηκε από τον ύπνο της και βγήκε αμέσως στο μπαλκόνι του σπιτιού της, ενώ το ίδιο έκαναν και όλοι οι γείτονές της.
Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, όλοι οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους, ενώ άμεσα αποκλείστηκε η κυκλοφορία στην Αλεξάνδρας από δύο περιπολικά. Παράλληλα, ένα ακόμα όχημα της αστυνομίας φώναζε στους κατοίκους να μην κατεβαίνουν στο δρόμο, αλλά να παραμείνουν στα σπίτια τους. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, τόνισε η ίδια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.