παρουσίασε με αριθμούς στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας.
«Έχουν καεί 6-7 αυτοκίνητα, είχαμε 15 καμμένους κάδους ενώ αρκετές είσοδοι πολυκατοικιών είναι σπασμένες» είπε ο κ. Μπρούλιας ο οποίος αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες από τα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές απομακρύνθηκαν περίπου 300 κάδοι για λόγους ασφαλείας κατόπιν οδηγιών από την αστυνομία.
Κλείσιμο
«Φαίνεται, όμως, ότι τους έφεραν από άλλες περιοχές π.χ. από ψηλά τη Νεάπολη ή τους Αμπελοκήπους» είπε ο κ. Μπρούλιας.
Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απομάκρυνσης των κάδων έχουν καταγραφεί περιστατικά με αντεξουσιαστές να πετούν πέτρες κατά εργαζομένων του δήμου οι οποίοι αποχώρησαν για να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα.
«Φέτος ήταν μεγαλύτερες οι ζημιές» είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναιών μιλώντας για παγιωμένη πρακτική της αστυνομίας να περιορίζουν τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.