Μυτιλήνη: Κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν, αλλά έκρυψε ότι ήταν διακινητής!

Μυτιλήνη: Κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν, αλλά έκρυψε ότι ήταν διακινητής!

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν δύο εμπλεκόμενοι στο περιστατικό συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκαν 190 ευρώ, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη 

Μυτιλήνη: Κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν, αλλά έκρυψε ότι ήταν διακινητής!
Έκλεισαν ραντεβού σε έναν 27χρονο για να αγοράσουν από αυτόν ναρκωτικά στη Μυτιλήνη, αλλά όταν συναντήθηκαν μαζί του οι τρεις νεαροί -μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος- του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και άρπαξαν το παράνομο εμπόρευμα και όσα χρήματα είχε βγάλει από άλλους «πελάτες»!

Παρ’ όλο που ήξερε ότι δεν θα την γλίτωνε και ο ίδιος, ο νεαρός αλλοδαπός διακινητής πήγε στην Ασφάλεια κατήγγειλε ότι δυο Έλληνες, ένας 17χρονος  και ένας 19χρονος μαζί με έναν τρίτο που δεν γνώριζε, τον λήστεψαν και του έκλεψαν 180 ευρώ. Φυσικά, δεν αποκάλυψε ότι αυτό συνέβη πάνω στο αλισβερίσι ναρκωτικών.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι δυο Έλληνες συνελήφθησαν με άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και πάνω τους βρέθηκαν 190 ευρώ, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων! 
Κλείσιμο

Οι δράστες παραδέχθηκαν ότι είχαν πάρει το χασίς από τον 27χρονο κι έτσι συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκαν μαζί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Στους δυο νεαρούς και τον αγνώστων στοιχείων συνεργό τους ασκήθηκε δίωξη για ληστεία, ενώ στον αλλοδαπό για διακίνηση ναρκωτικών. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του 17χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και όλοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης