Κατερίνη: Πλήρωσε για κινητό που δεν παρέλαβε ποτέ
Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 22χρονου Έλληνα που είχε ανεβάσει την αγγελία στο Ίντερνετ
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι απάτες μέσω αγγελιών που δημοσιεύουν επιτήδειοι σε ιστοσελίδες αγοραπωλησιών, με σκοπό να βγάλουν «μεροκάματο» πουλώντας... αέρα σε ανυποψίαστους ενδιαφερόμενους. Άλλη μια περίπτωση είχε θύμα ένα νεαρό στην Κατερίνη.
Όπως ανέφερε η καταγγελία που υπέβαλε ο 32χρονος Έλληνας στην Ασφάλεια της πόλης, είδε την διαδικτυακή αγγελία που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα ένας νεαρός για την πώληση ενός κινητού τηλεφώνου, επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του και συμφώνησαν να καταθέσει 430 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο πωλητής, για να γίνει η αγορά.
Όμως, παρ' όλο που κατέβαλε το χρηματικό ποσό, δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 22χρονου Έλληνα που είχε ανεβάσει την αγγελία στο Ίντερνετ και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»