Νεαρά άτομα επιτέθηκαν, πριν από λίγη ώρα, με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ
που βρισκόταν στην οδό Τοσίτσα, στα Εξάρχεια.
Συγκεκριμένα, τα άτομα αυτά βγήκαν από το χώρο του Πολυτεχνείου και έριξαν πέντε βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή.
Παράλληλα, έκλεισε για λίγο η οδός Πατησίων, η οποία δόθηκε τώρα στην κυκλοφορία.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη