Δίωξη για ανθρωποκτονία στον σύντροφο της μητέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον σύντροφο της μητέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο

«Δολοφόνησαν το παιδί μου» λέει στο protothema.gr ο πατέρας της άτυχης κοπέλας 

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον σύντροφο της μητέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο
Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί το θρίλερ με το μυστήριο θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, που πέθανε πριν από δυο χρόνια στην Αλβανία, ύστερα από επίσκεψη σε οδοντίατρο.

Ο πατέρας της που δεν πίστεψε ποτέ τα αίτια του θανάτου της μονάκριβης κόρης του, όπως του τα παρουσίασε η πρώην συζυγός του, χρησιμοποίησε κάθε ένδικο μέσο που είχε για να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Εισαγγελία Ιωαννίνων άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά του οδηγού του ταξί, ο οποίος μετέφερε την Κωνσταντίνα στην Αλβανία και ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης κ. Γιώργο Αναγνώστη είναι και ο σύντροφος της πρώην συζύγου του και μητέρας της Κωνσταντίνας.

Ο ίδιος μιλώντας στο
protothema.gr
Κλείσιμο
εξήγησε ότι από την αρχή είχε πιστέψει πως ο θάνατος του παιδιού του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.

«Από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι είναι έγκλημα. Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή της Κωνσταντίνας μου. Θα σας το πω, την δολοφόνησαν είναι ξεκάθαρο. Με τη βοήθεια καθηγήτριας τοξικολογίας των Ιωαννίνων βρήκαμε ένα εύρημα που δείχνει μεγάλη ποσότητα αναισθητικού στο σώμα του παιδιού μου, που σημαίνει πως αυτό της χορηγήθηκε για χειρουργική επέμβαση. Εγώ λοιπόν πίστευα και πιστεύω πως το παιδί πήγε για έκτρωση και όχι στον οδοντίατρο».



Ο κ. Αναγνώστης επεσήμανε επίσης πως από την κόρη του έλειπαν ζωτικά όργανα. «Όταν έγινε η νεκροψία στην Αλβανία, οι Αλβανοί ιατροδικαστές αφαίρεσαν συγκεκριμένα όργανα από τη σορό της κόρης μου για να αποκρύψουν όλη την αλήθεια. Εγώ όμως με εντολή εισαγγελέα κατάφερα να σταματήσω την ταφή του παιδιού μου και έστειλα τη σορό του για νέα νεκροψία   στα Γιάννενα. Η γνωμάτευση έδειξε ότι από τη σορό της κόρης μου έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων όπως η μήτρα ολόκληρη, ο εγκέφαλος, βάση της γλώσσας,  η επιγλωτίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της».

H δικηγόρος του Γιώργου Αναγνώστη, κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στο protothema.grγια τον αγώνα που έδινε όλο αυτό το διάστημα να φωτιστούν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης: «Η άσκηση ποινικής δίωξης είναι η αρχή για την ποινική δίκη και αισθανόμαστε  δικαιωμένοι ως πολιτική αγωγή και έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», δήλωσε.

Δείτε βίντεο: Ποινική δίωξη στον σύντροφο της μητέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης