Πατέρας αγνοούμενης στη Μηχανιώνα: «Δεν έχουμε σημεία ζωής και ο νους μας πάει στο κακό»

Πατέρας αγνοούμενης στη Μηχανιώνα: «Δεν έχουμε σημεία ζωής και ο νους μας πάει στο κακό»

"Βοήθεια ... έχω βγει από το παράθυρο" είναι η φράση που είπε η 53χρονη στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον άντρα της

Πατέρας αγνοούμενης στη Μηχανιώνα: «Δεν έχουμε σημεία ζωής και ο νους μας πάει στο κακό»
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της Σταυρούλας Πιπερα που αγνοείται εδώ και αρκετές ώρες στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης
. Η 53χρονη γυναίκα που εργάζεται σε καζίνο έφυγε από την εργασία της με προορισμό το σπίτι της. Στο δρόμο την βρήκε η κακοκαιρία και η δυνατή βροχή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της. Φοβούμενη αρκετά πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και με φωνές του είπε πως βγήκε από το παράθυρο του οχήματος. 

Όπως λέει στο
protothema.gr
Κλείσιμο
ο πατέρας της αγνοούμενης η κόρη του μετά το τηλεφώνημα στον άνδρα της αγνοείται. "Ο νους μας πάει στο κακό. Ακόμη δεν έχουμε κάποιο σημείο ζωής και οι αρχές που την αναζητούν δεν έχουν εντοπίσει κάτι. Ήταν πολύ μεγάλη η κακοκαιρία και όλοι μας φοβόμαστε για τα χειρότερα. Η κόρη μου πρόλαβε και μίλησε με τον γαμπρό μου που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή. Όπως μου είπε του είπε από το τηλέφωνο "βοήθεια ... έχω βγει από το παράθυρο.




Σύμφωνα με τον πατέρα, ο άνδρας της αγνοούμενης έφυγε από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο του για να την βρει αλλά μάταια. Η γυναίκα είχε χαθεί. Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της Σταυρούλας το γεγονός πως το 2011 είχαν χάσει από ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι τους το 42χρονο γιο τους.

Την ίδια ώρα, τέσσερις είναι οι νεκροί από την κακοκαιρία που πλήττει από χθες τη χώρα. Αρχικά έγινε γνωστό ότι μία γυναίκα 63 ετών με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στην περιοχή Πήδημα μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα ξημερώματα της Τετάρτης. Την είδηση επιβεβαίωσε με tweet της η Πυροσβεστική αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μιλώντας στην ΕΡΤ. 



Νεκρός βρέθηκε επίσης στο σπίτι του στην περιοχή της Θουρίας και ένας 92χρονος που αντιμετώπιζε επίσης κινητικά προβλήματα. Το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός και ένας 77χρονος βοσκός στον Βλαχιώτη Λακωνίας. Τέλος, νεκρή ανασύρθηκε και μία 90χρονη γυναίκα από υπόγειο διαμέρισμα στην πόλη της Καλαμάτας.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης