Πανελλαδικές: Με Νεοελληνική Γλώσσα η πρεμιέρα των υποψηφίων ΕΠΑΛ
Την Τετάρτη 18 Μαΐου είναι η σειρά των μαθημάτων ομάδας προσανατολισμού και κατεύθυνσης
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν, σήμερα, Τρίτη τις Πανελλαδικές εξετάσεις
οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος.
Χθες, Δευτέρα, πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών, οι εξεταζόμενοι των Γενικών Λυκείων κλήθηκαν να διαγωνιστούν πάνω σε κείμενο του Ευάγγελου Παπανούτσου για τη φιλία και να γράψουν την άποψή τους για τη σημασία της φιλίας στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Την Τετάρτη 18 Μαΐου είναι η σειρά των μαθημάτων ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα.
Κλείσιμο
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα Αρχαία Ελληνικά (ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και θεωρητικής κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής, αλλά και θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς