Αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι: Σπάνε, αρπάζουν, απειλούν

Αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι: Σπάνε, αρπάζουν, απειλούν

Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά ξανά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα - Τριπλό ντου σε σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα

Αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι: Σπάνε, αρπάζουν, απειλούν
Ανενόχλητοι αλωνίζουν το τελευταίο διάστημα οι κουκουλοφόροι οι οποίοι κυριολεκτικά κάνουν ό,τι θέλουν σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Αρχών.

Τελευταίο παράδειγμα το διπλό χτύπημα του Σαββάτου πρώτα στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα όπου με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν εκδοτήρια, ακυρωτική μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια με το ντου σε τρια διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα.

Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, μια ομάδα 40 ατόμαν επιθέτηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.

Κλείσιμο
Φωτογραφίες από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα








Την τέταρτη επίθεση σε σταθμό του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα έκαναν περίπου 10 άτομα τα οποία με βαριοπούλες στα χέρια προξένησαν υλικές ζημιές.

Όσο για την «απαλλοτρίωση» από σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα, όπως λένε στη γλώσσα τους οι κουκουλοφόροι την αρπαγή τροφίμων, αυτή την πραγματοποίησαν περίπου 20 άτομα το απόγευμα του Σαββάτου χτυπώντας διαδοχικά σε τρια διαφορετικά καταστήματα.

Αντιεξουσιαστές έδωσαν ξανά στη δημοσιότητα ονόματα ελεγκτών!

Πριν από δύο ημέρες αντεξουσιαστές δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα ακόμη τέσσερα ονόματα ελεγκτών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Μάλιστα, το κείμενό τους συνοδευόταν από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν να είναι γραμμένα με κόκκινο σπρέι συνθήματα πάνω σε τοίχους, τα οποία φέρονται να έχουν γραφτεί κοντά στις κατοικίες των ελεγκτών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Στο κείμενο ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το "λειτούργημά" τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης