Κλειστή παραμένει εδώ και αρκετές ώρες η εθνική οδός Λάρισας-Τρικάλων καθώς και οι παράδρομοι. Αιτία είναι Σύροι πρόσφυγες
οι οποίοι έφυγαν από τον καταυλισμό στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο και έχουν καταλάβει το οδόστρωμα.
Ο αριθμός των προσφύγων που βρίσκονται φθάνουν στους 400 περίπου, και στόχος της κίνησής τους αυτής είναι να διαμαρτυρηθούν για της συνθήκες διαβίωσης στον χώρο φιλοξενίας. Αλλά και να προειδοποιήσουν τις αρχές για τις δυσκολίες συμβίωσής τους με τους Αφγανούς που βρίσκονται στον ίδιο καταυλισμό.
Η Αστυνομία έχει εκτρέψει την κυκλοφορία των οχημάτων από παρακαμπτήριες οδούς. Στο σημείο πάντως βρίσκονται και κάτοικοι της Μάνδρας και του Κουτσόχερου που ζητούν την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για να ανοίξει ο δρόμος.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.