«Καημένοι ΕΑΜίτες, υποφέρατε για να διοριστούν τα εγγόνια σας», απαντά το Twitter στον Ιάσονα

«Καημένοι ΕΑΜίτες, υποφέρατε για να διοριστούν τα εγγόνια σας», απαντά το Twitter στον Ιάσονα

Οργή μεταξύ των πολιτών τόσο για τον διορισμό όλης της οικογένειας όσο και για το θράσος της απάντησης του Ιάσονα Σχινά - Παπαδόπουλου, που θεωρεί «κληρονομικό δικαίωμα» από τους αγώνες των προγόνων του την θέση στο Δημόσιο

«Καημένοι ΕΑΜίτες, υποφέρατε για να διοριστούν τα εγγόνια σας», απαντά το Twitter στον Ιάσονα
«Καημένοι ΕΑΜίτες, υποφέρατε για να διοριστούν τα εγγόνια σας», απαντούν οι χρήστες του διαδικτύου, εξοργισμένοι με τη στάση και το θράσος του Ιάσονα Σχινά - Παπαδόπουλου. Ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, 28 χρονών σήμερα, όχι μόνο δεν απαντά επί της ουσίας στις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για το «βόλεμα» ολόκληρης της οικογένειάς του σε θέσεις στο Δημόσιο, αλλά με περίσσιο θράσος «επιχειρηματολογεί» στεκόμενος στο ότι ήταν μάλλον... κληρονομικό τους δικαίωμα, λόγω ακριβώς των αγώνων των προγόνων τους στις τάξεις του ΕΑΜ! 

Η οργή ξεχειλίζει στα tweets, ενώ οι χρήστες προσπαθούν να... συλλάβουν το μέγεθος του θράσους του νέου αυτού ανθρώπου που θέλει να πείσει πως η καθαρότητα του χαρακτήρα του προκύπτει από τους αγώνες της γιαγιάς και του προπάππου του, από τις ιστορίες που άκουγε μικρός, από το πώς μεγάλωσε μέσα στις καταλήψεις και από το παράδειγμα του αδερφού του που έπαθε υπερκόπωση, μετά από δυο μήνες κατάληψη.

Κλείσιμο


Πολλοί προσπαθούν να το δουν... χιουμοριστικά, διερωτώμενοι ποιο ακάουντ έχει για να του στείλουν συγχαρητήρια για το γέλιο που τους πρόσφερε, άλλοι αναρωτιούνται «πού είναι ο πάτος» κι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και καταλήγουν: «Τέτοια καθίκια μας καβάλησαν και μας ήπιαν το αίμα».

Ενδεικτικό είναι το μονολεκτικό σχόλιο του Στάθη Καλύβα στο Twitter, που πόσταρε το κείμενο, γράφοντας μόνο τη λέξη «μνημείο». Οι απαντήσεις από δεκάδες χρήστες, ήταν άμεσες;



















































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης