Θεσσαλονίκη: Ολονύχτιο θρίλερ με πατέρα που κρατούσε ομήρους τα δύο παιδιά του
Αφού τσακώθηκε με την εν διαστάσει σύζυγό του «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμά της κρατώντας ένα μαχαίρι - Χρειάστηκαν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις για να πεισθεί να παραδοθεί
Ένα ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης με έναν πατέρα να κρατά ομήρους τα δύο παιδιά του ηλικίας 6 και 8 ετών.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας των δύο παιδιών επισκέφθηκε το σπίτι όπου μένουν με την μητέρα τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο διαζευγμένοι γονείς ξεκίνησαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας των δύο παιδιών αρχικά χειροδίκησε σε βάρος της πρώην συζύγου του και στη συνέχεια την πέταξε έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε και άρχισε να φωνάζει ότι έχει μαχαίρι στα χέρια και ότι δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, οι οποίοι μετά τις ολονύχτιες προσπάθειες κατάφεραν να πείσουν τον πατέρα να παραδοθεί. Κατά πληροφορίες τα δύο παιδιά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό αφού κοιμόντουσαν.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.