Καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ τοποθετούνται γραμματείς στα Δικαστήρια!

Καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ τοποθετούνται γραμματείς στα Δικαστήρια!

Μετατάχθηκαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης με απόφαση του υπουργού κ. Νίκου Παρασκευόπουλου - Δείτε το ΦΕΚ - Νόμιμες οι μετατάξεις λέει το υπ. Δικαιοσύνης - Στη Βουλή φέρνει το θέμα το Ποτάμι

Καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ τοποθετούνται γραμματείς στα Δικαστήρια!
Από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης μετατάχθηκαν με απόφαση του υπουργού κ. Νίκου Παρασκευόπουλου δεκαεφτά καθαρίστριες, η υπόθεση των οποίων είχε γίνει είδηση σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να τις απολύσει. 

Η προεκλογική στήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση Σύριζα εξαργυρώθηκε με την πρόσληψή τους στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το ΦΕΚ της 26ης Οκτωβρίου 2015. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ΦΕΚ «μεταφέρουμε τους κάτωθι υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μερικής απασχόλησης, κατηγορίας ΥΕ του κλάδου καθαριστριών στον τομέα των υπαλλήλων των δικαστηρίων της χώρας σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις του κλάδου ΠΕ Γραμματέων πλήρους απασχόλησης και τους τοποθετούμε στα αναφερόμενα στον πίνακα δικαστήρια και εισαγγελίες». 

Κλείσιμο
Η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης να τοποθετήσει τις καθαρίστριες σε θέσεις γραμματέων έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους των δικηγόρων, πολλοί εκ των οποίων αντιδρούν αφού όπως λένε «είναι αδύνατον να συνεννοηθούμε». 

Κάποιοι δικηγόροι μάλιστα ανήρτησαν στο facebook το σχετικό ΦΕΚ σχολιάζοντας καυστικά την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης. 


Δείτε εδω το ΦΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης