Λάρισα: 59χρονος ξεψύχησε στο δρόμο

Λάρισα: 59χρονος ξεψύχησε στο δρόμο

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ο 59χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Λάρισα: 59χρονος ξεψύχησε στο δρόμο
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 59χρονου που ξεψύχησε δίπλα από την ουρά ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις τρεις το μεσημέρι, όταν ο άτυχος 59χρονος, που δούλευε ως εργάτης σε κτήματα της περιοχής, περνώντας δίπλα από την ουρά αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος. Το πλέον τραγικό είναι ότι, με βάση αυτόπτες μάρτυρες, κανείς από όσους στέκονταν στην ουρά δεν κουνήθηκε να τον βοηθήσει, φοβούμενος μήπως χάσει τη σειρά του για τα 60 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος, αλβανικής καταγωγής, από το πρωί της Τετάρτης δεν αισθανόταν πολύ καλά και για το λόγο αυτό το μεσημέρι επισκέφθηκε έναν γιατρό. Βγαίνοντας από τον γιατρό και πριν προλάβει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λάρισας, ο άτυχος άνδρας, αφού έκανε εμετό, σωριάστηκε στο έδαφος.

Στο σημείο έτρεξε να βοηθήσει φαρμακοποιός από γειτονικό φαρμακείο, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ο 59χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο απλώς θάνατος του. Σήμερα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός του 59χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης