Πειραιάς: Ομολόγησε τη δολοφονία ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Πειραιάς: Ομολόγησε τη δολοφονία ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Όπως είπε το θύμα του επιτέθηκε και το κακό συνέβη όταν εκείνος προσπάθησε να το αφοπλίσει

Πειραιάς: Ομολόγησε τη δολοφονία ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ
Ομολόγησε το απόγευμα της Παρασκευής ο 27χρονος ξάδελφος του 33χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος αστυφύλακας είπε στους αστυνομικούς ότι επισκέφθηκε το θύμα για να λύσει τις προσωπικές τους διαφορές. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα του επιτέθηκε και το κακό συνέβη όταν εκείνος προσπάθησε να το αφοπλίσει.

Ο αστυφύλακας το Φεβρουάριο του 2013 είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία και εκβίαση και από τότε έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί έφτασαν στον 27χρονο μέσα σε λίγες ώρες βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν από το διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου. 

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που ο 33χρονος είχε κλείσει το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στην Καλλίπολη του Πειραιά και με τις εισπράξεις της ημέρας πήγαινε στο σπίτι του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. 

Ο δολοφόνος τον ακολούθησε με αποτέλεσμα να καταφέρει να μπει μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου 20 και να τον δολοφονήσει. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης