Ομολόγησε το απόγευμα της Παρασκευής ο 27χρονος ξάδελφος του 33χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος αστυφύλακας είπε στους αστυνομικούς ότι επισκέφθηκε το θύμα για να λύσει τις προσωπικές τους διαφορές. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα του επιτέθηκε και το κακό συνέβη όταν εκείνος προσπάθησε να το αφοπλίσει.
Ο αστυφύλακας το Φεβρουάριο του 2013 είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία και εκβίαση και από τότε έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στον 27χρονο μέσα σε λίγες ώρες βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν από το διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου.
Κλείσιμο
Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που ο 33χρονος είχε κλείσει το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στην Καλλίπολη του Πειραιά και με τις εισπράξεις της ημέρας πήγαινε στο σπίτι του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Ο δολοφόνος τον ακολούθησε με αποτέλεσμα να καταφέρει να μπει μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου 20 και να τον δολοφονήσει.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς