Σοκ στη Χαλκίδα: Τον χτύπησαν, τον φίμωσαν, τον έδεσαν και ξεψύχησε πάνω στην καρέκλα

Σοκ στη Χαλκίδα: Τον χτύπησαν, τον φίμωσαν, τον έδεσαν και ξεψύχησε πάνω στην καρέκλα

Ηλικιωμένος έζησε τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών στο κέντρο της πόλης

Σοκ στη Χαλκίδα: Τον χτύπησαν, τον φίμωσαν, τον έδεσαν και ξεψύχησε πάνω στην καρέκλα
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα από τη ληστεία που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα του άτυχου ηλικιωμένου είναι πάνω από καφετέρια, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη θαμώνες που έβλεπαν τον αγώνα μπάσκετ της εθνικής μας.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι όπου διέμενε ο άτυχος ηλικιωμένος με την κατάκοιτη ξαδέλφη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα, τον φίμωσαν και τον έδεσαν σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια έκαναν άνω-κάτω το σπίτι για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Δυστυχώς, όμως, ο ηλικιωμένος δεν άντεξε όσα έζησε στα χέρια των ληστών και άφησε την τελευταία του πνοή δεμένος όπως ήταν πάνω στη καρέκλα.

Κλείσιμο


Οι δύο ληστές αιφνιδίασαν τον άτυχο άντρα και κατάφεραν να παραβιάσουν την κύρια πόρτα της εισόδου. Οι αδίστακτοι δράστες, χτύπησαν και φίμωσαν τον 82χρονο, ενώ έδεσαν και την ηλικιωμένη ξαδέλφη του. 

Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. 

Οι φωνές και τα δάκρυα της άτυχης γυναίκας ξεσήκωσαν την περιοχή αλλά ήταν αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αφήνοντας στο σπίτι νεκρό τον άντρα και δεμένη τη γυναίκα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα πληροφορίες του eviazoom.gr , πρόκειται για αλλοδαπούς όπως τους απεικονίζει το βίντεο από την κάμερα της πολυκατοικίας, αλλά και από καταθέσεις μαρτύρων. 



"Είμαι συγκλονισμένος. Πριν μισή ώρα ήμασταν μαζί και βλέπαμε τον αγώνα. Καθέ μέρα γύριζε στο σπίτι του 21.30 με 22.00 το βράδυ. Πήγα στο διαμέρισμα και τον είδα. Ήταν δεμένος, φιμωμένος, δεμένος χέρια, πόδια και δεν ανέπνεε." τονίζει στο eviazoom.gr, ο φίλος του άτυχου ηλικιωμένου, Παναγιώτης Ακαρέπης.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης