Η Μαραγκόζη πήγε στην κηδεία παρά την απαγόρευση της κόρης του Βαρδή

Η Μαραγκόζη πήγε στην κηδεία παρά την απαγόρευση της κόρης του Βαρδή

Δείτε φωτογραφίες - Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και αυτή, όπως πολλοί άλλοι στην Παιανία, για να πει το δικό της, τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη που αγάπησε

Η Μαραγκόζη πήγε στην κηδεία παρά την απαγόρευση της κόρης του Βαρδή
Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν σήμερα τον Αντώνη Βαρδή στον Ιερό Ναό Γέννησης του Χριστού. Ανάμεσά τους και Χριστίνα Μαραγκόζη, η γυναίκα με την οποία ο αγαπημένος τραγουδοποιός πέρασε μία ζωή γεμάτη αγάπη και έρωτα! Παρόλα αυτά, όμως, η κόρη του Αντώνη Βαρδή, απαγόρευσε στην τραγουδίστρια να βρεθεί σήμερα στην κηδεία του πατέρα της. 

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μαραγκόζη, πρώην σύζυγος του μεγάλου ερμηνευτή, δεν πτοήθηκε... Αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της έτσι όπως εκείνη ήθελε. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και αυτή, όπως πολλοί άλλοι στην Παιανία, για να πει το δικό της, τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη που αγάπησε. Μόλις χθες, η Χριστίνα Μαραγκόζη αποκάλυψε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook,  ότι η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, της απαγόρευσε να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα της στέλνοντάς της μάλιστα ένα προειδοποιητικό μήνυμα. «Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αύριο. Μην έρθεις άδικα» της έγραψε χαρακτηριστικά.

H τραγουδίστρια ανήρτησε στο διαδίκτυο το σχετικό μήνυμα κάνοντας μάλιστα το εξής σχόλιο: «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια;;; Πόσο λυπάμαι...».


Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης