Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός 39χρονου Νιγηριανού να περάσει από τους ελέγχους των αστυνομικών της δίωξης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.
Όπως αποδείχθηκε ο Νιγηριανός είχε κρύψει μέσα στα χερούλια της βαλίτσας του 1,7 κιλά κοκαΐνης τα οποία είχε τυλίξει σε μασούρια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται στην Ελλάδα τέτοια απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών.
Ο Νιγηριανός ήρθε στην Ελλάδα την Τετάρτη μέσω Καΐρου.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.