Βόνιτσα: Και λαθροθήρες και με όπλα χωρίς άδεια

Βόνιτσα: Και λαθροθήρες και με όπλα χωρίς άδεια

Εντοπίστηκαν από άνδρες της Θηροφυλακής του Δήμου Ακτίου μέσα στο προστατευόμενο μόνιμο καταφύγιο ζώων στην περιοχή Θύρρειο

Βόνιτσα: Και λαθροθήρες και με όπλα χωρίς άδεια
Να γεμίσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους με θηράματα που θα κυνηγούσαν παράνομα και μάλιστα χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα για την σωστή διαδικασία του κυνηγιού, φιλοδοξούσαν δυο λαθροθήρες που εντοπίστηκαν στην περιοχή της Βόνιτσας.

Όμως, οι άνδρες της Θηροφυλακής του Δήμου Ακτίου καραδοκούσαν και κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες, που αναζητούσαν θηράματα μέσα στο προστατευόμενο μόνιμο καταφύγιο ζώων στην περιοχή Θύρρειο. 

Όπως διαπίστωσαν, εκτός του ότι κυνηγούσαν σε απαγορευμένο σημείο, ο ένας από τους λαθροθήρες δεν είχε άδεια κυνηγιού και για τα όπλα τους που κατασχέθηκαν δεν διέθεταν άδεια κατοχής.

*** Βγήκε για ρεβεγιόν στο Ρέθυμνο έτοιμος για… μπαλωθιές -ή, ποιος ξέρει τι άλλο- ένας 26χρονος που ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε.. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του και 14 φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος και ο νεαρός οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης