Χίος: Ομάδα βανδάλων έκανε άνω κάτω το νησί

Χίος: Ομάδα βανδάλων έκανε άνω κάτω το νησί

Έσπασαν γλάστρες και διακοσμητικές ζαρντινιέρες του Δήμου, ξήλωσαν τα παγκάκια και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και σε ιδιωτικές περιουσίες, κυρίως μηχανάκια τα οποία πέταξαν στο έδαφος

Χίος: Ομάδα βανδάλων έκανε άνω κάτω το νησί
Η εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κέντρο της πόλης της Χίου τα ξημερώματα των Χριστουγέννων δεν «μίλησε» στις καρδιές μιας ομάδας νεαρών ταραξιών που πιθανολογείται ότι βρίσκονταν υπό την επιρροή αλκοόλ και τα έκαναν Γης Μαδιάμ!

Οι δράστες έκαναν… επιδρομή στις περιοχές Απλωταριά, Βουπάλου, 11ης Νοεμβρίου και Καλοπλύτου, όπου έσπασαν γλάστρες και διακοσμητικές ζαρντινιέρες του Δήμου, ξήλωσαν τα παγκάκια και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και σε ιδιωτικές περιουσίες, κυρίως μηχανάκια τα οποία πέταξαν στο έδαφος. Οι κάτοικοι των περιοχών ειδοποίησαν την Αστυνομία που άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό των βανδάλων.

Αρχικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν δυο νεαρούς ηλικίας 19 και 23 χρόνων που συνελήφθησαν και επρόκειτο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου. Οι έρευνες για την εξακρίβωση των στοιχείων των υπόλοιπων ταραχοποιών βρίσκονται σε εξέλιξη από τους άνδρες της τοπικής Ασφάλειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης