Πήλιο: Τραγικός θάνατος για 74χρονο που παρασύρθηκε από το φορτηγό του
Είχαν χάσε ιτα ίχνη του από το μεσημέρι της Τετάρτης και τον βρήκε σήμερα η αστυνομία
Η οικογένεια ενός 74χρονου από το μεσημέρι της Τετάρτης είχε χάσει τα ίχνη του, στο Πήλιο, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την αστυνομία για την εξαφάνισή του την Πέμπτη.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε στην περιοχή Παπά Νερό Πηλίου, όπου, στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει το Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του «το οποίο είχε σταθμεύσει σε επικλινές οικόπεδο, ώστε να μην ολισθήσει προς τα πίσω, παρασύρθηκε από το φορτηγό και τραυματίστηκε θανάσιμα», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.