Ο σπαραγμός των επιζώντων λαθρομεταναστών του ναυαγίου της Λευκάδας

Ο σπαραγμός των επιζώντων λαθρομεταναστών του ναυαγίου της Λευκάδας

Δώδεκα οι νεκροί, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδάκια - Σώθηκαν 15 επιβαίνοντες στο σκάφος που ανατράπηκε - Δείτε τους συμπατριώτες τους να θρηνούν το χαμό των άτυχων αλλοδαπών

Ο σπαραγμός των επιζώντων λαθρομεταναστών του ναυαγίου της Λευκάδας
Συγκλονίζει η τραγωδία με τους 12 νεκρούς παράνομους μετανάστες, έπειτα από την ανατροπή του πλοιαρίου που θα τους μετέφερε από την Ελλάδα στην Ιταλία.

Οι διακινητές, τους υποσχέθηκαν τη μεταφορά τους από τα παράλια στην Πάλαιρο, απέναντι από τη Λευκάδα, σε ένα άλλο καράβι, που θα τους παραλάμβανε.

Κλείσιμο
Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και έτσι σήμερα το πρωί, στην προσπάθειά τους να επιβιβαστούν στο σκάφος που θα τους μετέφερε, αυτό ανατράπηκε, με αποτέλεσμα 27 αλλοδαποί να βρεθούν στα παγωμένα νερά της θάλασσας. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι 15 κατάφεραν να βγουν στην στεριά, όμως 12 συμπατριώτες τους, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδάκια, δεν τα κατάφεραν, αφού παγιδεύτηκαν μέσα στο σκάφος.

Οι Αρχές, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο, όπου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, προκειμένου να εντοπιστούν και να ανασυρθούν οι σοροί των άτυχων αλλοδαπών.

Στο σημείο της τραγωδίας όλοι παρακολουθούσαν βουβοί την επιχείρηση. Η οργή ήταν έντονη για τους διακινητές, που άφησαν να πεθάνουν στη θάλασσα τόσες ψυχές. Ο θρήνος των επιζώντων για το χαμό των συμπατριωτών τους ήταν μεγάλος και αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες.

Πηγή: pamepreveza.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης