ΕΛΓΑ: Από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για πληγέντες από πυρκαγιές του 2012

ΕΛΓΑ: Από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για πληγέντες από πυρκαγιές του 2012

Οι ενισχύσεις χορηγούνται εφόσον έχει καεί μία ενιαία έκταση ίση ή μεγαλύτερη των 500 στρεμμάτων

Το κλάμα του Χουέρτας...
ΕΛΓΑ: Από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για πληγέντες από πυρκαγιές του 2012
Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2012».

Συγκεκριμένα, «ο ΕΛΓΑ  καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από Δευτέρα 7-10-2013 έως και Τρίτη 5-11-2013, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από πυρκαγιές  που εκδηλώθηκαν το  έτος 2012 και κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης (πίνακας επιλέξιμων πυρκαγιών). 

Οι ενισχύσεις χορηγούνται εφόσον έχει καεί μία ενιαία έκταση ίση ή μεγαλύτερη των 500 στρεμμάτων και ειδικά για τη νησιώτικη χώρα μεγαλύτερη των 300 στρεμμάτων (Στη νησιωτική χώρα δεν περιλαμβάνονται η Κρήτη και η Εύβοια)». 
Κλείσιμο

Το πρόγραμμα αφορά όσους ζημιώθηκαν από πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το έτος 2012 και κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης, στις Περιφερειακές Ενότητες Ανατολικής Αττικής, Νήσων (Πόρου, Τροιζηνίας, Κυθήρων), Ρόδου, Εύβοιας, Κέας-Κύθνου, Νάξου, Άνδρου, Λέσβου, Χίου, Πέλλας, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων, Χαλκιδικής, Ιωαννίνων, Βοιωτίας, Φθιώτιδος, Λάρισας, Τρικάλων, Αχαϊας, Κορινθίας, Ηλείας, Ζακύνθου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

Για  πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να  στείλετε μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις m.loukidou@elga.gr , a.belesioti@elga.gr και   a.spanou@elga.gr ή να απευθυνθείτε τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής σας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης