Διακόπηκε για τις 25 Σεπτεμβρίου η δίκη Ψωμιάδη λόγω αποχής των δικηγόρων
Δικάζεται για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατ ευρώ
Βασιλική Κόκκαλη
Για τις 25 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατ ευρώ. Η δίκη διεκόπη λόγω της αποχής των δικηγόρων. Παρών στη δίκη ήταν και ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης.
Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η άλλη μεγάλη δίκη για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Πρόκειται για ένα σκέλος της υπόθεσης που ερευνούν ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές με «πρωταγωνιστή» και πάλι τον Μάκη Ψωμιάδη.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events