Στην κυκλοφορία οι τέσσερις νέοι σταθμοί του Μετρό

Στην κυκλοφορία οι τέσσερις νέοι σταθμοί του Μετρό

Με τη λειτουργία των νέων σταθμών εκτιμάται πως στο δίκτυο του μετρό θα προστεθούν 83.000 επιβάτες

Golden boys και στο βρετανικό δημόσιο...
Στην κυκλοφορία οι τέσσερις νέοι σταθμοί του Μετρό
Στην κυκλοφορία παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η επέκταση του Μετρό προς το Ελληνικό, που περιλαμβάνει τέσσερις σταθμούς, στην Ηλιούπολη, την Αργυρούπολη τον Άλιμο και το Ελληνικό.

Με τη λειτουργία των νέων σταθμών εκτιμάται πως στο δίκτυο του μετρό θα προστεθούν 83.000 επιβάτες, ενώ η διαδρομή Ελληνικό-Σύνταγμα θα διαρκεί 14 λεπτά, όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο οποίος παρακολούθησε χθες την τελεταία δοκιμή μαζί με τον υφυπουργό, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

«Παραδίδουμε ένα έργο που θα ανακουφίσει τα λαϊκά στρώματα στα νότια προάστια. Ένα έργο που δημιουργεί ανάπτυξη στις γειτονιές της Αθήνας» τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης.


Κλείσιμο

Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο σταθμός στο Χαϊδάρι και να ξεκινήσει η διάνοιξη σηράγγων στην επέκταση του δικτύου προς Πειραιά.

Ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» Χρήστος Τσίτουρας, ανακοίνωσε ότι θα κατασκευστεί μια νέα γραμμή τραμ, μήκους 1.100 μέτρων, μέσω της οποίας θα συνδέεται το υφιστάμενο δίκτυο του τραμ της παραλιακής με τον σταθμό του μετρό στην Αργυρούπολη.

Επίσης, σε συνεργασία με την «Ελληνικό ΑΕ» και τους δήμους της περιοχής καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να εξευρεθούν χώροι στάθμευσης στους τέσσερις νέους σταθμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης