Στο Γ.Ν. Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς» αναρρώνει ο 38χρονος από το Αγρίνιο που χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια γεύματος κατάπιε κομμάτι χταποδιούπου είχε μέσα τρία αγκίστρια.
Το χειρουργείο το βράδυ της ίδιας ημέρας διήρκησε μία ώρα και ήταν επιτυχημένο με τον ίδιο να εκφράζει ευχαριστίες στα δύο νοσοκομεία και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια γεύματος στο σπίτι του. Τα αγκίστρια έμειναν στο λαιμό του με αποτέλεσμα να δυσκολέψει την αναπνοή του.
«Έγινα μπλε, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα» λέει ο Νίκος Σταμούλης, πρωταγωνιστής της περιπέτειας, στο agriniopress.
Πήγε μάλιστα μόνος του στο νοσοκομείο και μετά την ακτινογραφία οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όπως άλλωστε και ο ίδιος όταν είδε τι είχε «κάτσει» στο λαιμό του. Το Γ.Ν. «Γεννηματάς» έδωσε τελικά τη λύση όπου και μετέβη.
Αναλυτικά όσα είπε ο 38χρονος Νίκος Σταμούλης στο agriniopress για την περιπέτεια που έζησε την Κυριακή 23 Μαρτίου:
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.